Eurofólia - Autófóliázás, épületfóliázás!
 

 

Forgalmazott fóliáink csak a legjobb minőségű forrásból származnak:

 

  üveg fólia       autófólia      autófólia         3m fólia

 

 

<<<     Autófóliázási árlista     >>>

 

 

Telepíthetőség jogi szabályozása:

 

A fóliák telepíthetőségét jogszabályban korlátozzák, melynek értelmében az első szévédőnek min. 75 % fényt kell áteresztenie, az első oldalablakoknak 70%-ot, a többi üvegfelület tetszés szerint fóliázható. Gazdasági és közlekedési miniszter 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint  személygépkocsik esetén, nem csak a hátsó oldalsó ablakok, de a hátsó szélvédő is bármely sötétségű fóliával jogszerűen ellátható, amennyiben a fólia magyarországi minősítéssel ("H" engedély) rendelkezik, valamint a gépjármű két oldalsó tükörrel van ellátva.

 


plasztikkártyás műbizonylat

Eredeti plasztikkártyás műbizonylat

A nálunk kapható autófóliák rendelkeznek a Gépjármű Felügyelet "H" minősítésével. A fóliák telepítését követően ügyfeleink sorszámozott plasztikkártyás műbizonylatot kapnak, a "H" engedélyszámot ultravékony speciális poliészter öntapadó formájában illesztjük az üveg és a fólia közé.

 

 

Autófóliák előnyei:

 

  • a hőenergia akár 66,9 %-nak visszaverésével növeli utazási komfortját, csökkentheti az autó fogyasztását a klímaberendezés csökkenő üzemeltetése folytán, valamint jelentősen csökkenti a napon hagyott autó felmelegedését.

  • véletlen vagy szándékos üvegtörés esetén egyben tartja az üveget, lecsökkentve a sérülés és a károkozás nagyságát

  • a gyakran vakító ragyogást 96 %-ban képes csökkenteni

  • kiszűri a káros UV sugárzás akár 99 %-át

  • egyes fóliák tökéletes belátásvédelmet biztosítanak

  • bárhova alkalmazható 24 fajta szín és árnyalat

  • rendkívül ellenálló külső réteggel rendelkeznek, melynek következtében teljesen karcmentesek maradnak, és ellenáll a természet viszontagságainak

 

A fény, mint elektromágneses sugárzás 300 és 2100 nm közötti tartományát a hagyományos üvegszerkezetek nem képesek megszűrni, így jelentős mértékű UVA és infra, valamint csekély UVB sugárzás jut át az üvegen. Az UV sugárzás káros bőrünk egészségére, elősegíti a ráncosodást, bőrelváltozásokat, egyes esetekben akár bőrrákot is okozhat, míg az infra sugárzás erősen hővezető, így rendkívül sok hőt enged be nyáron és ereszt ki télen. További triviális problémája az üvegnek, hogy törik. Szilánkos törés estén megjósolhatatlan károkat tud okozni!

 

A rendőrség bűnözési statisztikája szerint minden 20 másodpercben feltörnek egy gépjárművet, és minden órában kettőt lopnak el. Védje meg magát, családját, utasait és gépkocsiját egy hatékony megoldással: a különböző gyártók ultraerős biztonsági és betörésvédelmi fóliával. Ezek a fóliatípusok hatékonyan védenek a üvegbetöréses rablások, dobások és ütések ellen. Baleset esetén pedig a szétrepülő üvegszilánkok okozta sérülésektől óvják az utasokat. Üvegtörés után csökkentik a javítási költségeket. A teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink pedig hatékonyan ellenállnak a kőfelverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól. Lencsevédő fóliánk alkalmazásával elkerülhető a kőfelverődés okozta lámpasérülés

 

Az autófóliázási árlistánkat a következő linkre kattintva tekintheti meg:

 

 

autófóliázás árak

 

 

Magunkról
Szélvédo javítás - újdonságok
Autófólia

Épületfólia

Lopásvédelem
Kavicsvédelem
VTN fólia
Reklámfeliratok
Autó-hifi, autóhifi értékesítés, beszerelés
Csúszás gátlás
Garanciák
Referenciák
Elérhetőség
Akciós bón Szélvédo javítás - újdonságok

 

 

információk

XXII. Kelenvölgyi u. 25.

06/70 501 6000

info@eurofolia.hu

nyitvatartás

H - P : 8:00 - 17:00

SZ - V : zárva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(c) Eurofólia.hu

Budapest, XXII. kerület, Kelenvölgyi u. 25. (06 - 70) 501-6000 autófóliázás, autófólia

A honlapot újraszerkesztette és karbantartja: Révész Computer - számítógép szerviz Budapest 22. kerület
Honlapkészítés, informatika, számítógép