Eurofólia - Autófóliázás, épületfóliázás!
 

 

 

ÚJDONSÁG:

 

ClearPlex szélvédő fólia kavicsfelverődés ellen

Láthatatlan védelem ütés okozta sérülésektől


Szélvédőfólia

A ClearPlex® szélvédő fólia forradalmi, egyedülálló megoldást kínál a szélvédő-technológiák területén. A mindennapi közlekedése során számos kockázattal kell szembenéznünk. Különösen igaz ez autónk fokozottan veszélyeztetett részére, a szélvédőre. Most azonban itt a lehetőség, hogy megóvja járműve üvegét egy új megoldással: a láthatatlan szélvédőfóliával.

 

A ClearPlex® kavicsfólia az első és egyetlen víztiszta szélvédőfólia. A szabadalmaztatott fejlesztés csökkenti az általános közlekedési hatások okozta sérüléseket, veszélyeket: jelentősen mérsékli a kődarabok becsapódását, a kavicsok felverődése által keletkező ütődéseket, benyomódásokat – megőrizve az üveg eredeti állapotát.


 

A fólia nem válik le, nem hólyagosodik, nem repedezik, nem sárgul meg, észrevehetetlen réteget képez. Tanusítvány igazolja mindezt a termék garanciális időtartamára.


Hő-védelem és az UV-sugárzás csökkentése

A fent említett előnyei mellett a ClearPlex® szélvédő fólia mérsékli a beáramló hőt, így megnöveli autója kárpitjának élettartamát, védi az ember bőrét a káros UV-sugarakkal szemben.

 

Tökéletes illeszkedés minden formára

A fóliát melegítéssel helyezik fel az üvegre, hogy a felületre teljesen rásimuló réteget képezzen, s 100%-os átláthatóságot biztosítson.

Szélvédőtípustól függően, a ClearPlex® szélvédő fólia felhelyezése, műhelyünkben maximum 1 órát vesz igénybe. 

Védelem törés  és repedés ellen

A ClearPlex® szélvédőfólia védelmet nyújt az utak valamennyi jól ismert veszélyével szemben. A különböző eredetű becsapódások, melyek a fóliázatlan üveget bezúzzák, tehetetlenek a ClearPlex® szélvédő fólia megoldásával szemben: csupán tűszúrásnyi nyomot hagynak a fólián, miközben maga a szélvédő sértetlen marad. A ClearPlex® szélvédőfólia ütésálló, sőt ellenáll a mindennapok szokásos használata – például az ablaktörlő – által okozott igénybevételnek.

A videó jobb oldalán fóliázatlan szélvédő látható, egy 80 km/óra sebességgel érkező kődarab becsapódását követően. A bal oldali rész ugyanezen hatást mutatja, ClearPlex® fóliával ellátott szélvédő esetében. A felvételen jól látható, hogy a kő mindössze egy kis bemélyedést okoz a felületen, nem töri át, vagy repeszti be az üveget – a szélvédő megőrzi eredeti, sértetlen állapotát.

 

A fólia lényegesen olcsóbb megoldást kínál, mint egy új szélvédő cseréje, és nem utolsó sorban sok bosszúságtól megkíméli!

 

 

Magunkról
Szélvédo javítás - újdonságok
Autófólia

Épületfólia

Lopásvédelem
Kavicsvédelem
VTN fólia
Reklámfeliratok
Autó-hifi, autóhifi értékesítés, beszerelés
Csúszás gátlás
Garanciák
Referenciák
Elérhetőség
Akciós bón Szélvédo javítás - újdonságok

 

 

információk

XXII. Kelenvölgyi u. 25.

06/70 501 6000

info@eurofolia.hu

nyitvatartás

H - P : 8:00 - 17:00

SZ - V : zárva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(c) Eurofólia.hu

Budapest, XXII. kerület, Kelenvölgyi u. 25. (06 - 70) 501-6000 autófóliázás, autófólia

A honlapot újraszerkesztette és karbantartja: Révész Computer - számítógép szerviz Budapest 22. kerület
Honlapkészítés, informatika, számítógép